Jäsenyysehdot

Jäsenyys
Jotta voit olla JC:n jäsen, tulee sinun olla täyttänyt 16 vuotta, ja sinun tulee olla kirjoilla Suomessa. Jäsenyys on henkilökohtainen ja rekisteröidään puhelinnumerollesi. Jäsenyys on maksuton ja voimassa JC:n myymälöissä Suomessa. JC Oy:llä on oikeus muuttaa jäsenehtoja; tästä tiedotetaan kuukausi ennen kuin muutokset astuvat voimaan.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle asiakkaanamme hetkellä seuraavat edut:
Farkkujen ilmainen lyhennys myymälöissä
Kausietuja ostosten tekoon alennetuilla hinnoilla

Jäsenyyden loppuminen
Jäsen voi milloin tahansa irtisanoa jäsenyytensä. JC Oy:llä on oikeus irtisanoa jäsenyys, jos on syytä epäillä, että jäsenyyttä on käytetty väärin. Tulemme ensisijaisesti keräämään tietoja suoraan sinulta. Tallennamme tiedot siihen asti, että jäsenyys loppuu, tai vaihtoehtoisesti 36 kuukautta siitä, kun tiedot on kerätty. Voit milloin tahansa olla meihin yhteydessä, jos haluat lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja JC on sinusta tallentanut, miten käytämme tietoja, tai mikäli jokin tieto on virheellinen ja haluat, että se korjataan. Voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen kundservice@jc.se.

Tietoa henkilötietojen käsittelystä
JC Jeans & Clothes Oy, y-tunnus 1537105-8, Söder Mälarstrand 77, Box 38107, 100 64 Stockholm, Ruotsi, on rekisterinpitäjä. Kun annat JC:lle tietosi asiakkaana, hyväksyt samalla, että JC Oy rekisteröi ja tallentaa ostosi sekä käsittelee henkilötietoja. Tietoja, jotka annoit jäseneksi liittymisen yhteydessä, sekä tietoja ostoksistasi käytetään tunnistamistarkoituksessa, hallinnoinnissa, yhteydenpitoon kanssasi asiakkaana, suoramarkkinointiin (alennuksia ja tarjouksia), tilastollisiin tarkoituksiin sekä asiakasanalyyseihin. Sinulla on tietysti milloin tahansa oikeus peruuttaa hyväksyntäsi henkilötietojen käsittelyyn ja/tai suoramarkkinointiin. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa.

Force Majeure
JC Oy ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat lainmääräyksistä, viranomaisten toimista, sotatilanteesta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta tilanteesta. Konfliktitoimenpiteisiin liittyvä varaus koskee myös tilanteita, joissa JC Oy itse ryhtyy toimenpiteisiin tai on niiden kohteena. JC Oy ei myöskään ole korvausvelvollinen vahingoista, jotka tapahtuvat, jos JC Oy on noudattanut normaalia varovaisuutta.

Yhteystiedot
Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestä, voit olla yhteydessä osoitteeseen kundservice@jc.se.
Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, käy lukemassa tietosuojaselosteemme verkkosivuiltamme.