Tietosuojaseloste

 

MIHIN TIETOSUOJASELOSTETTA TARVITAAN?
JC välittää tietosuojastasi. Tavoitteenamme onkin siksi aina suojella henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla, noudattaa kulloinkin voimassa olevia lakeja ja tietosuojaohjeistuksia. Tällä tietosuojaselosteella haluamme kertoa sinulle, kuinka JC käsittelee henkilötietojasi.
Tämä tietosuojaseloste on suunnattu JC:n jäsenille. Tämän tietosuojan lisäksi myös jäsenehtomme ovat voimassa.

KUKA ON VASTUUSSA HENKILÖTIEDOISTASI?
JC Jeans & Clothes Oy, y-tunnus 1537105-8. Söder Mälarstrand 77, Box 38107, 100 64 Stockholm, Ruotsi, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.
JC:llä on yhtenäinen IT-infrastruktuuri, jossa kaikkia myyntitapahtumia ja niihin liittyviä henkilötietoja ja tietokantoja (”Tiedot”) käsitellään, ja joiden omistus on keskitetty JC:lle. JC on täten käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä ja on siksi vastuussa siitä, että tietojasi käsitellään oikeanlaisella ja turvallisella tavalla sovellettavissa olevan lain mukaisesti.

HENKILÖTIEDOT, JOITA KÄSITTELEMME
Henkilötiedot, jotka olet antanut meille.
Keräämme ja tallennamme sinusta tietoja, jotka olet itse antanut meille. Tiedot, jotka keräämme ja tallennamme ovat nimi, osoite sekä mahdollinen toimitusosoite, henkilötunnus, sähköposti ja puhelinnumero. Keräämme myös tietoja ostoistasi, kuten tiedot ostetuista tuotteista, hinnoista, päivämääristä ja myymälästä, jossa ostos ja mahdollinen palautus on tehty. Jos osallistut tapahtumaan tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme, keräämme myös tähän liittyviä henkilötietojasi. Meidän täytyy kerätä yllämainitut tiedot, jotta täytämme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaanamme.

Henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinusta
Kun teet ostoksia JC:llä, käyt osoitteessa jc.fi tai olet jotenkin muuten meihin yhteydessä, keräämme henkilötietojasi.

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?
Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
Jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi ja päivittää osoitetietosi
Ikäsi varmistus verkko-ostosten yhteydessä ja/tai JC:n jäsenyyttä varten
Lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä ja muuta mainontaa
Parantaaksemme tiedotusta, palvelua, tuotteita ja palveluita
Voidaksemme tarjota bonuksia ja muita henkilökohtaiseen jäsenyyteesi liittyviä etuja
Voidaksemme vastata kysymyksiisi
Tapahtumakutsuja varten
Asiakaskyselyt

LAILLINEN PERUSTA KÄSITTELYLLE
Henkilötietojen käsittely tapahtuu laillisin perustein, jotta JC voi täyttää sopimuksen. Sopimus muodostuu osittain itse ostotapahtumasta, osittain jäsenehtosopimuksesta, joka antaa osapuolille sekä oikeuksia että velvollisuuksia. Jäsenenä sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa jäsenyytesi ilmoittamalla siitä, jolloin jäsenetuihin, profilointiin ja velvollisuuksiin perustuvien henkilötietojen käsittely lakkaa.

Mitä tulee henkilötietojen käsittelyyn, jotta esimerkiksi kirjanpitolain, arvonlisäverolain ja kuluttajaostoslain velvollisuudet täyttyvät, muodostuu oikeudellinen perusta oikeudellisen velvollisuuden täyttämisestä.

SUORAMARKKINOINTI
Suoramarkkinointi
JC käsittelee henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Tietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin, uutiskirjeisiin, asiakaskyselyihin sekä tilastollisiin tarkoituksiin, ja niitä voidaan käyttää postin, sähköpostin tai tekstiviestin lähettämiseen sinulle siihen asti, että irtisanot jäsenyytesi tai peruutat hyväksyntäsi. Voit milloin tahansa muokata asetuksiasi uutiskirjeissä olevan linkin kautta tai lopettaa jäsenyytesi käymällä nettisivuillamme jc.fi tai käymällä suoraan myymälässä.

KENELLÄ VOI OLLA PÄÄSY HENKILÖTIETOIHISI?
Henkilötietojasi ei tulla siirtämään tai myymään kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa. Henkilötietosi voidaan kuitenkin luovuttaa kolmansille osapuolille (henkilötietojen käsittelijät), jos palvelujen tarjoaminen sitä vaatii, esimerkiksi jotta kuljettajat voivat kuljettaa tilaamasi tuotteet sinulle tai tarjousten jakamista varten.

Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:
IT-järjestelmien toimittajille kehitystä ja tukea varten. Nämä yritykset tarjoavat palveluita, teknisiä ratkaisuja ja alustoja JC:n jäsenohjelmaa varten.
Yhteistyökumppanit, jotka hoitavat maksuliikennettä. JC:n asiakkaiden tekemien maksujen käsittelyä varten käytämme toimittajia, jotka pystyvät takaamaan turvalliset maksuratkaisut.

Lähetämme vain niitä tietoja, joita tarvitaan
Emme luovuta JC:n jäsenten henkilötietoja muille yhteistyökumppaneille tai järjestöille. Jäsenenä saamasi tarjoukset ovat aina JC:n lähettämiä ja ne ovat täysin hallinnassamme.

MITEN SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI?
JC käyttää kaikkia teknisiä ja organisatorisia lain vaatimia turvallisuustoimenpiteitä varmistaakseen, ettei henkilötietojasi muokata, hävitetä tai tuhota, ja jotta asiaankuulumattomat henkilöt eivät pääse niihin käsiksi. Turvallisuuskäytäntömme muuttuvat jatkuvasti teknisen kehityksen mukaisesti.

MISSÄ TIETOJASI SÄILYTETÄÄN?
JC tallettaa kaikki sinusta kerätyt henkilötiedot EU:n ja ETA:n alueelle. Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi sellaisissa tilanteissa, joissa tätä vaaditaan lainmukaisen velvollisuuden täyttämiseksi tai jotta voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana. Katso lisää kohdasta ”Kenellä voi olla pääsy henkilötietoihini?”.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?
Kun luovutat henkilötietojasi JC:lle, annat hyväksyntäsi sille, että JC rekisteröi ja säilyttää sekä käsittelee annettuja tietoja yllämainittuihin tarkoituksiin.
Emme koskaan käsittele tietojasi pidempään, kuin mitä voimassa oleva laki, asetus, käytäntö tai viranomaispäätös sallii. Tietoa voidaan esimerkiksi säilyttää pidempään, jos kuluttajaostoslaki tai kirjanpitolaki sitä vaatii. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään JC:n IT-järjestelmässä. JC:n jäsenenä tietojasi säilytetään niin kauan, kun olet jäsen. Voit milloin tahansa olla meihin yhteydessä ja lopettaa jäsenyytesi ja pyytää, että poistamme henkilötietosi.

OIKEUTESI
Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja saada tietoa muun muassa siitä, mitä henkilötietoja olemme tallentaneet sinusta, mikä on näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoitus, mitkä ovat ne henkilötietojen vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötietojasi on luovutettu tai joille niitä luovutetaan, se ennakoitu aika tai ne ennakoidut kriteerit, joita käytetään, kun päätetään, miten kauan henkilötietoja säilytetään. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme alla olevaan osoitteeseen ja pyytää, että tiedot lähetetään sähköpostitse. Turvallisuutesi takia tiedot lähetetään vain asiakasrekisterissämme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos JC:llä käsitellyt tiedot ovat mielestäsi virheellisiä tai niitä on mielestäsi käsitelty voimassaolevan lainsäädännön vastaisesti, on sinulla oikeus pyytää niiden oikaisua, rajoittamista tai poistamista. Tämä tapahtuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. JC:llä on joissain tapauksessa laista johtuva velvollisuus käsitellä henkilötietojasi, vaikka olet pyytänyt meitä poistamaan ne.

JC:n jäsenenä voit milloin tahansa perua tai muuttaa antamasi hyväksynnän tai estää tulevan yhteydenpidon olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos olet antanut JC:lle luvan käsitellä henkilötietojasi, voit milloin tahansa perua antamasi luvan olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. JC:llä on kuitenkin oikeus jatkaa henkilötietojesi käsittelyä siinä määrin, kun sitä tarvitaan, jotta voimme täyttää velvollisuutemme sopimuksen osapuolena sinua kohtaan.
Jos haluat saada luovuttamasi henkilötiedot, jotta voit siirtää ne käytettäväksi muualle, pyydämme sinua olemaan yhteydessä JC:hen. Jos henkilötietojasi on mielestäsi käsitelty voimassaolevan lainsäädännön vastaisesti, on sinulla aina oikeus esittää kantelu tietosuojan viranomaiselle.

YHTEYSTIEDOT
Jos sinulla on kysymyksiä siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, ole yhteydessä osoitteeseen kundservice@jc.se.

JC Jeans & Clothes Oy
Söder Mälarstrand 77
Box 38107
100 64 Stockholm
Sweden

Nämä ehdot ovat JC:n määrittelemät ja ne astuvat voimaan 25.5.2018.